ارزان‌ترین تجربه نسل پنجمی با Coolpad Legacy 5G

سال 2020 احتمالا در تاریخ موبایل به‌عنوان سال شکوفایی و درخشش فناوری 5G ثبت خواهد شد؛ سالی‌که طبق پیش‌بینی موسسه Counterpoint سهم فروش اسمارت‌فون‌های نسل پنجمی از 1 درصد سال 2019 به 18 درصد افزایش خواهد یافت و در این میان احتمالا بخش بزرگی از این فروش بالا مرهون اسمارت‌فون‌های ارزان‌قیمت‌تر میانی خواهد بود. تنوع چیپ‌ست‌های جدید نسل پنجمی به خصوص در رده میانی جان تازه‌ای را به این فناوری بخشیده و برندهای گمنام‌تر را نیز به صرافت کسب سهم بازاری تازه انداخته است؛ Coolpad یکی از شرکت‌های چینی نچندان مطرح این حوزه است که در نمایشگاه CES 2020 از اسمارت‌فون Legacy 5G خود با قیمت زیر 400 دلار پرده برداشت.

قیمت، بی‌شک یکی از عوامل اصلی تحرک یا توقف یک ایده جدید در اکثر بازارهای رقابتی به خصوص در دنیای موبایل به حساب می‌آید؛ یک قابلیت تازه و یک امکان نوظهور، به هر اندازه درخشان و سودمند، بدون همراهی کاربران و قرارگیری آن در دسترس طیف متنوعی از مخاطبان در سرتاسر دنیا، محبوبیت و موفقیت چندانی را کسب نکرده و حداکثر در سطح یک ویژگی خاص و غیر فراگیر باقی می‌ماند. جنبه‌های مختلف این معادله در دنیای نوظهور 5G به روشنی قابل اشاره است جایی‌که با وجود گذشت نزدیک به یک سال از معرفی اولین گوشی‌های مجهز به این امکان مخابراتی، قیمت بالا و محصور ماندن تولیدات این رده در دایره محدود پرچمداران، نقش چندانی در رشد فراگیر 5G ایفا نکرده و سهم فروش این دسته از گوشی‌ها در مقایسه با سایرین به گواه آمارهای غیر رسمی به زحمت به حوالی 1 درصد رسیده است.

اولین گام برای تغییر این شرایط با معرفی چیپ‌ست‌های جدید رده میانی با مودم داخلی 5G برداشته شد؛ تغییری‌که به لطف آن حضور طیف وسیعی از گوشی‌های ارزان‌قیمت‌تر نسل پنجمی در آینده نزدیک، دور از انتظار به نظر نمی‌رسد. چیپ‌ست‌های موبایلی Snapdragon 765/765G و Dimensity 800 به ترتیب از کوالکام و مدیاتک، در صف نخست این تحول تازه در بازارهای گوشی‌های هوشمند قرار گرفته‌اند و مطمئنا در آینده‌ای نزدیک همتایان دیگری نیز به آن‌ها افزوده می‌شود. Coolpad Legacy 5G اسمارت‌فون جدیدی در این کلاس با مشخصاتی نسبتا راضی‌کننده و قیمت کاملا رقابتی‌ست که مقایسه آن دیگر همتایان 5G، آن اختلاف بزرگی را حداقل از لحاظ قیمت نمایان می‌سازد.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها